Hoidot

Miksi valita Scandinavian SkinCandySCHRAMMEK GREEN PEEL


GREEN PEEL® CLASSIC super tehokas yrttikuorinnan lopputulos näkyy ja tuntuu heti (5 päivän kuluttua). “Jotakin on tapahtumassa”, mm.  voi nähdä itse kuorinnan, toisin kuin esim. hedelmähappokuorinnassa. 

GREEN PEEL® ENERGY on erittäin tehokas hoitomenetelmä esim. parantamaan elottoman, auringon polttaman ihon verenkiertoa sekä korjaamaan paksua ja karheaa ihoa tai vähentämään ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä. Lisäksi hoidolla voidaan puhdistaa tehokkaasti kehoa vapaista radikaaleista sekä hoitaa hyperpigmentaatiota. Kuorinnan jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta ja mahdollisesti lievää kihelmöintiä ihon kunnosta riippuen. Aktivoituneen verenkierron ansiosta iho voi hiukan hilseillä seuraavien päivien aikana.

GREEN PEEL® FRESH UP hoito tarjoaa uudistumista ja elinvoimaisuutta väsyneelle iholle, joka on taipuvainen juonteisiin ja ryppyihin. Tämä hoito pehmittää nopeasti myös paksun, kovettuneen ja epäpuhtaan ihon.

GREEN PEEL® GLAMOUR Glamour tekee juhlan! Uusi hoitomenetelmä Green Peel® Glamour on saanut innoituksensa Fresh Up -kuorinnasta. Uskomattomia tuloksia 30 minuutissa! Tuloksena säihkyvä iho, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet. Hoito ei rajoita normaalia arkea ja hoidon päätteeksi asiakkaalle voi tehdä myös kevyen meikin. Julkimot ympäri maailman tunnustavat ja tietävät hoidon tehon. Hoitoa voidaan tehdä myös herkälle iholle. Hoito ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä, sillä on suotuisa vaikutus aknen hoidossa ja se tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Täydellinen kuorinta ennen juhlaa! Upeaa hehku iholle.

Image Skincare -hoidot

Uusi tekniikka ripsien taivutukseen ja värjäykseen
kaunis luonnollinen lopputulos, kesto n. 2 kk.
TULOKSET PUHUVAT
Hjeronymus on Suomessa vakuuttanut käyttäjäkuntansa mullistavalla kemiallisella ihonpuhdistuksella. Hoidolla on pystytty auttamaan ihmisiä, jotka ovat aiemmin kokeilleet monenlaisia ihonpuhdistuksia – tuloksetta. Hoito parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä liuottaa ylimääräistä talia ihon puhdistumisen edistämiseksi.
 • Terve iho on kaunis iho!
 • Ei puristelua
 • Syvävaikutteinen
 • Silminnähtävät tulokset
 • Sopii kaikille ihotyypeille

Elsa Hjeronymus on pohjoismaalainen, alun perin tanskalainen kosmetiikkasarja. Hjeronymuksen menestys perustuu tuloksellisiin ihonhoitomenetelmiin ja hoitosuunnitelmaa tukeviin kotihoitotuotteisiin.
Elsa Hjeronymus on ihon kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä, jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja: vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Poikkeuksellista Hjeronymus–syväpuhdistuksessa on, että se on kivuton ja se sopii KAIKILLE IHOTYYPEILLE ikään katsomatta – tarvitseehan jokaisen iho puhdistusta ja raikastamista aina ajoittain!
Hjeronymus –sarja tarjoaa tuotteita kaikille ihotyypeille. Ne auttavat Sinua puhdistamaan ja hoitamaan ihoasi, jolloin se pysyy terveenä ja kauniina. Tuotteiden säännöllinen käyttö takaa hyvän tuloksen.

Dr.Med Christine Schrammek erikoishoidot:

Green Peel Fresh Up:
 • Uudistunut, kevyesti kuoriva yrttihoito joka kirkastaa sameaa, väsynyttä ihoa ja tukee ihon toimintoja.
Green Peel Energy:
 • Hieman voimakkaampi Anti-Ageing-yrttikuorintahoito, joka sopii erinomaisesti elottomalle, samealle iholle 
 • vähentää ryppyjä ja juonteita.
Green Peel Classic:
 • Yrttisyväkuorinnan voimakkain kuorintahoito joka uudistaa ihosi viidessä päivässä.
 • Hoito soveltuu erityisesti paksulle, rasvoittuvalle iholle jonka ihohuokoset ovat laajentuneet.
 • Erinomainen myös akneiholle, aknearpiin sekä kiinteyttämään ihoa ja madaltamaan ryppyjä ja juonteita.