7.3.2013

Maaliskuun tarjous


3 kerran sarjahoito vain 60,-/kerta yht. 180,-

Iho kauniiksi ennen kesää!

Iho puhtaaksi ilman puristelua!
TULOKSET PUHUVAT
Hjeronymus on Suomessa vakuuttanut käyttäjäkuntansa mullistavalla kemiallisella ihonpuhdistuksella. Hoidolla on pystytty auttamaan ihmisiä, jotka ovat aiemmin kokeilleet monenlaisia ihonpuhdistuksia – tuloksetta. Hoito parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä liuottaa ylimääräistä talia ihon puhdistumisen edistämiseksi.
  • Terve iho on kaunis iho!
  • Ei puristelua
  • Syvävaikutteinen
  • Silminnähtävät tulokset
  • Sopii kaikille ihotyypeille
Elsa Hjeronymus on pohjoismaalainen, alun perin tanskalainen kosmetiikkasarja. Hjeronymuksen menestys perustuu tuloksellisiin ihonhoitomenetelmiin ja hoitosuunnitelmaa tukeviin kotihoitotuotteisiin.
Elsa Hjeronymus on ihon kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä, jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja: vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Poikkeuksellista Hjeronymus–syväpuhdistuksessa on, että se on kivuton ja se sopii KAIKILLE IHOTYYPEILLE ikään katsomatta – tarvitseehan jokaisen iho puhdistusta ja raikastamista aina ajoittain!
Hjeronymus –sarja tarjoaa tuotteita kaikille ihotyypeille. Ne auttavat Sinua puhdistamaan ja hoitamaan ihoasi, jolloin se pysyy terveenä ja kauniina. Tuotteiden säännöllinen käyttö takaa hyvän tuloksen.